TAL Auto Service Cluj

Vopsitorie Auto Cluj Tinichigerie Auto Cluj

Vopsitorie Auto Specializată și Tinichigerie Auto

Vopsitorie auto și tinichigerie auto sunt două dintre cele mai solicitate și apreciate servicii în industria auto. Acestea nu doar că redau frumusețea estetică a vehiculului, dar și protejează și prelungesc durata de viață a acestuia. 

Detaliile din Spatele Vopsitoriei și Tinichigeriei Auto

 • Vopsitoria Auto: Acest serviciu se concentrează pe restabilirea și îmbunătățirea aspectului exterior al mașinii, protejând-o în același timp de factorii externi, cum ar fi rugină și coroziune.
 • Tinichigeria Auto: Acesta implică repararea și remodelarea părților de caroserie ale mașinii, asigurându-se că aceasta își păstrează forma și integritatea structurală.
Tal Auto Service

0749414244

Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 146, corp A, parter Cluj-Napoca

Vino în service pentru curățarea refrigerantului de impurități și pentru încărcarea cu freon a sistemului de AC cu cea mai performantă și mai precisă aparatură disponibilă pentru mașina ta.

Tal auto service

De ce să alegi serviciile noastre de vopsitorie auto sau tinichigerie auto?

La service-ul nostru auto, ne dedicăm oferirii de servicii de vopsitorie auto Cluj și tinichigerie auto Cluj de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că mașina ta nu doar arată impecabil, dar și funcționează la parametri optimi. Vopsitoria și tinichigeria auto sunt elemente esențiale în menținerea și restaurarea integrității și esteticii vehiculului tău. Fie că este vorba de zgârieturi minore, lovituri sau daune mai extinse, echipa noastră de profesioniști este aici pentru a reda mașinii tale strălucirea și forma inițială.

Un serviciu de vopsitorie de calitate nu doar că îmbunătățește aspectul mașinii tale, dar și o protejează împotriva factorilor de mediu, precum rugină și coroziune, prelungind astfel durata de viață a acesteia. Utilizăm tehnologii de vârf și materiale de cea mai bună calitate pentru a ne asigura că finisajele sunt durabile și rezistente în timp.

În ceea ce privește tinichigeria, abordarea noastră meticuloasă și atenția la detalii ne permit să reparam și să remodelăm caroseria mașinii tale, restabilindu-i forma și funcționalitatea, fără a compromite integritatea structurală a acesteia.

Echipa noastră de tehnicieni specializați este dedicată oferirii unui serviciu de excepție, lucrând cu precizie și atenție pentru a asigura că fiecare detaliu este executat la cele mai înalte standarde. Ne angajăm să oferim soluții personalizate pentru nevoile specifice ale mașinii tale, garantând un rezultat final care să te lase impresionat și să îți redau încrederea în vehiculul tău.

Întrebări frecvente despre serviciile de vopsitorie auto cluj și tinichigerie auto cluj

Răspuns: Expertiza, tehnologia utilizată, recenziile clienților și raportul preț-valoare sunt esențiale.

Răspuns: Durata poate varia în funcție de gradul de deteriorare și de complexitatea serviciilor necesare.

Răspuns: Da, multe servicii pot gestiona reparații semnificative, dar este esențial să discuți cu furnizorul despre daune și posibilități.

Răspuns: Acest lucru depinde de politica ta de asigurare și de natura daunelor. Este recomandat să discuți cu agentul tău de asigurări.

Experiență și pricepere:

Echipa noastră de specialiști în vopsitorie și tinichigerie auto combină experiența vastă cu tehnologia de ultimă oră pentru a asigura că mașina ta revine la strălucirea și forma inițială, indiferent de provocările cu care se confruntă.

Echipament de ultimă generație:

Utilizăm tehnologie avansată și echipamente specializate pentru a asigura că fiecare serviciu de vopsitorie și tinichigerie auto este executat la standarde înalte, restabilind și protejând estetica și integritatea mașinii tale.

Confort și siguranță:

Un serviciu de vopsitorie și tinichigerie auto eficient asigură nu doar un aspect estetic plăcut al mașinii tale, ci și o funcționalitate și siguranță sporită pe drum, permițându-ți să te bucuri de călătorii fără griji și să te concentrezi pe plăcerea condusului, fără a fi preocupat de aspectul sau integritatea vehiculului tău.

Când trebuie să apelezi la serviciul de vopsitorie auto și tinichigerie auto?

 • Înainte de a vinde sau cumpăra un vehicul: Pentru a maximiza valoarea mașinii la vânzare sau pentru a te asigura că noul tău vehicul este în stare optimă.
 • După un accident sau o coliziune: Chiar și un mic accident poate provoca daune vizibile sau structurale mașinii tale, care necesită atenție profesională imediată pentru a preveni probleme ulterioare.
 • Când observi semne de coroziune sau rugină: Acestea pot indica probleme structurale serioase și trebuie abordate rapid pentru a preveni deteriorarea ulterioară.
 • Dacă vopseaua începe să se cojească sau să se decoloreze: Acesta este un semn că finisajul mașinii tale este afectat de factori precum soarele, sărurile de pe drum sau substanțe chimice, și necesită o atenție profesională.
 • Dacă observi denivelări sau deformări în caroserie: Acestea pot fi rezultatul unor daune minore, cum ar fi lovirea unui coș de cumpărături, și pot fi adesea reparate fără a necesita înlocuirea întregii piese.
 • Înainte de a vinde sau cumpăra un vehicul: Pentru a maximiza valoarea mașinii la vânzare sau pentru a te asigura că noul tău vehicul este în stare optimă.
 • După un accident sau o coliziune: Chiar și un mic accident poate provoca daune vizibile sau structurale mașinii tale, care necesită atenție profesională imediată pentru a preveni probleme ulterioare.
 • Când observi semne de coroziune sau rugină: Acestea pot indica probleme structurale serioase și trebuie abordate rapid pentru a preveni deteriorarea ulterioară.
 • Dacă vopseaua începe să se cojească sau să se decoloreze: Acesta este un semn că finisajul mașinii tale este afectat de factori precum soarele, sărurile de pe drum sau substanțe chimice, și necesită o atenție profesională.
 • Dacă observi denivelări sau deformări în caroserie: Acestea pot fi rezultatul unor daune minore, cum ar fi lovirea unui coș de cumpărături, și pot fi adesea reparate fără a necesita înlocuirea întregii piese.

 1. Evaluarea Daunelor și Consultarea: Inițial, efectuăm o evaluare amănunțită a daunelor mașinii și discutăm cu tine despre opțiuni, costuri și timpul necesar pentru reparații.
 2. Demontarea și Pregătirea: Îndepărtăm părțile afectate și pregătim suprafața mașinii pentru reparații, asigurându-ne că toate zonele afectate sunt accesibile și pregătite pentru procesul de restaurare.
 3. Repararea Caroseriei: Utilizăm tehnici avansate și echipamente specializate pentru a îndrepta și repara orice denivelări sau deformări ale caroseriei, restabilind forma originală a mașinii.
 4. Pregătirea Suprafeței pentru Vopsire: Suprafața mașinii este curățată, șlefuită și grunduită pentru a asigura aderența optimă a vopselei și un finisaj neted și uniform.
 5. Vopsirea: Utilizăm tehnologie de vârf pentru a amesteca și aplica vopseaua, asigurându-ne că nuanța este perfect potrivită și aplicată uniform pe toată suprafața vehiculului.
 6. Finisarea: După ce vopseaua s-a uscat complet, efectuăm un proces de finisare, inclusiv polizare și lăcuire, pentru a asigura un finisaj strălucitor și durabil.
 7. Remontarea și Controlul Calității: Părțile demontate sunt remontate cu grijă, iar mașina este supusă unui control riguros al calității pentru a ne asigura că fiecare detaliu este perfect și că mașina ta arată impecabil.
 8. Predarea Mașinii: În final, te vom invita să inspectezi mașina și să discutăm despre întregul proces și îngrijirea ulterioară a mașinii tale.
 • Estetică și Valoare Crescută: Mașina ta va arăta ca nouă, crescându-ți plăcerea de a o conduce și, în același timp, valoarea acesteia pe piață.
 • Protecție împotriva Coroziunii: Un strat nou de vopsea protejează caroseria împotriva factorilor de mediu, prevenind ruginirea și coroziunea.
 • Siguranță și Integritate: Reparațiile de tinichigerie asigură că integritatea structurală a mașinii este menținută, oferindu-ți siguranță în timpul deplasărilor.
 • Personalizare: Ai oportunitatea de a personaliza culoarea și finisajul mașinii tale conform preferințelor personale.
 • Prevenirea Deteriorărilor Ulterioare: Reparațiile efectuate corect și la timp pot preveni deteriorări ulterioare și costuri suplimentare.
 • Optimizarea Performanței: O caroserie în stare bună și bine întreținută contribuie la performanța generală a mașinii și la eficiența consumului de combustibil.
 • Confort și Satisfacție: Cunoașterea faptului că mașina ta este într-o stare estetică și funcțională optimă îți crește confortul și satisfacția în timpul condusului.
 • Vopsitorie Auto Cluj și Tinichigerie Auto Cluj
 • Verifică Regular Starea Vopselei: Inspectează periodic caroseria mașinii pentru a identifica eventualele zgârieturi, ciobituri sau zone în care vopseaua începe să se cojească, pentru a putea acționa la timp.
 • Protejează Vopseaua: Pe cât posibil, parchează mașina în locuri umbrite sau sub un adăpost pentru a proteja vopseaua de soare, ploaie și alte elemente de mediu care pot accelera deteriorarea acesteia.
 • Curăță Mașina Regular: Spală mașina regulat pentru a îndepărta sărurile, nisipul și alte particule care pot zgâria vopseaua și pot provoca coroziune.
 • Folosește Produse de Îngrijire Auto Calitative: Alege ceară, polish și alte produse de îngrijire a vopselei de calitate înaltă pentru a menține strălucirea și a oferi un strat suplimentar de protecție.
 • Evită Drumurile cu Piatră: Pe cât posibil, evită drumurile cu piatră sau cele pe care se efectuează lucrări pentru a preveni ciobituri și zgârieturi cauzate de pietriș.
 • Repară Rapid Orice Defect: La apariția oricărui defect sau deteriorare, adresează-te unui specialist în vopsitorie și tinichigerie auto pentru a evita agravarea problemei.
 • Protejează Mașina în Timpul Iernii: În sezonul rece, folosește soluții antigel și asigură-te că mașina este bine clătită pentru a îndepărta sărurile care pot accelera coroziunea.
 • Evită Parcările Aglomerate: Pe cât posibil, alege să parchezi în locuri mai puțin aglomerate pentru a minimiza riscul de a avea mașina zgâriată sau lovită de alte vehicule.
 • Fii Atent la Detalii: La orice semn de deformare sau denivelare a caroseriei, consultă un specialist în tinichigerie pentru a evalua și repara daunele înainte ca acestea să devină mai serioase.

ÎNCARCAREA CU FREON ECOLOGIC (R1234YF)

După interzicerea refrigerantului R-12 la începutul anilor ’90 din cauza toxicității transmise în atmosferă, noul agent frigorific (freon) R-134a a fost utilizat pe toate tipurile de vehicule cu instalație de climatizare, datorită faptului că avea avantajul de a nu conține clor, astfel încât, prin utilizarea sa, nu există niciun pericol pentru stratul de ozon.

Însă, deși, mult mai ecologic ca predecesorul său, freonul R-134a are un potențial substanțial de a mări încălzirea globală. Potențialul de încălzire globală, sau GWP, reprezintă o masură a cantității de căldură pe care un gaz cu efect de seră îl poate captura în atmosferă.

R134A are GWP-ul de 1430, în timp ce guvernele americane și europene solicită utilizarea unui agent frigorific cu un potențial de încălzire globală (GWP) mai mic de 150.

În 2006, Uniunea Europeană a adoptat o directivă cunoscută sub numele de 2006/40 / EC. Scopul directivei a fost acela de a reduce emisiile de gaze fluorurate cu efect de seră generate de sistemele mobile de climatizare. Obiectivul final a fost acela de a avea autovehicule care utilizează agenți frigorifici care au un potențial de încălzire globală mai mic de 150.

La 1 ianuarie 2017, orice vehicul nou care utilizează un agent frigorific cu un GWP mai mare decat 150 va fi interzis în Uniunea Europeană.

R1234yf este un agent frigorific sintetic HFO, dezvoltat în comun de DuPont și Honeywell ca succesor al refrigerantului R134a pentru instalațiile de climatizare pentru automobile.

Potentialul său de încălzire globală (GWP) este ultra-scăzut, cu un rating mai mic de 1. Însemnând că un kilogram de R1234yf eliberat în atmosferă are un efect de seră semnificativ mai redus decât un kilogram de dioxid de carbon

Anii de cercetare intensivă au fost intreprinși de industria automobilelor pentru a găsi un înlocuitor pentru R134a, rezultând ca noul agent frigorific R1234yf să fie folosit pentru noile sisteme

În comparație cu R134a, s-au realizat îmbunătățiri considerabile ale calității și robusteții componentelor, precum și respectarea mai multor standarde noi SAE (Societatea de Ingineri de Automobile) în sistemele R1234yf. Sistemele sunt proiectate pentru a preveni scurgerile potențiale ale agentului frigorific în interiorul vehiculului

Din punct de vedere al serviciului și al reparației, R1234yf are proprietăți termice similare cu R134a, ceea ce înseamnă că defecțiunile pot fi diagnosticate folosind aceleași metode ca pentru R134a

Cea mai mare diferență este clasa de inflamabilitate A2L a lui R1234yf, ceea ce înseamnă că este ușor inflamabil. Acest lucru implică precauții suplimentare în ceea ce privește depozitarea, transportul și manipularea acestui gaz.

În comparație cu interdicția regrigerantului R12, livrările de R134a vor ramâne disponibile pentru întreținerea echipamentelor existente însă din anul 2017 toți producătorii de automobile sunt obligați să echipeze noile vehicule cu instalația de climatizare necesară noului agent frigorific R1234yf.

 • Conceput pentru utilizarea în sisteme de climatizare mobile
 • Capacitate de răcire similară și eficieță energetică ca a refrigerantului R134a
 • Potrivit tuturor climelor din întreaga lume
 • Reduce impactul asupra mediului
 • Respectă cele mai stricte standarde de mediu din lume
 • GWP de doar 1 – Potențial de epuizare a ozonului 0

Clasa A2L – Refrigerant ușor inflamabil

IGIENIZAREA SISTEMULUI DE AER CONDIȚIONAT

Poți beneficia de noul serviciu de igienizare destinat aerului condiționat la Tal Auto Service,  fără să ai nevoie de programare prealabilă. Datorită aparaturii extrem de moderne și a echipei profesioniste, serviciul de curățare și decontaminare durează putin timp, astfel încât într-un timp extrem de scurt mașina ta va fi complet igienizată.

Serviciul de igienizare este necesar atunci când dorim să scăpăm de impuritățile acumulate de-a lungul timpului în vehicul, în urma folosirii aerului condiționat, dar și pentru a elimina mirosurile neplăcute.

Ozonul este un puternic antibacterian folosit pentru a igieniza interiorul vehiculului, fiind de 3000 de ori mai puternic decât clorul, astfel încât acționează mult mai agresiv împotriva bacteriilor, lăsând zona complet curată și sterilizată

Serviciul de igienizare utilizează ozonul care elimină mirosurile neplacute, fungii, bacteriile și virusurile.

Aparatura profesională este special creată pentru a identifica locurile afectate de murdărie și praf, astfel încât să le poată curăța în profunzime. Pe lângă pericolul de contaminare cu diferite boli, microorganismele prezente în sistemul de aer condiționat sunt principala cauză a mirosurilor neplacute.

Tal Auto Service - Service auto Cluj - Servicii auto complete

Serviciile noastre - Service Auto Cluj

 Revizii auto

Revizii auto

Revizii Auto complete pentru întreținerea și siguranța vehiculului tău

 Electrică auto

Electrică auto

Servicii complete de electrică auto

Mecanică auto

Mecanică auto

Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate pentru vehiculul dumneavoastră.

Diagnoză auto

Diagnoză auto

Înțelegem că fiecare vehicul are nevoi unice, de aceea oferim soluții personalizate de diagnosticare auto.

 Reglaj Direcție 3D

Reglaj Direcție 3D

La Tal Auto Service, ne asigurăm că vehiculul tău beneficiază de un reglaj adecvat al direcției, pentru a asigura performanță și siguranță maximă pe drumurile publice

Service frâne

Service frâne

Echipa noastră de tehnicieni auto calificați are experiență în reparația și întreținerea sistemului de frânare al mașinii tale, indiferent de marcă sau model.

 Vulcanizare

Vulcanizare

Servicii de vulcanizare profesionale pentru roțile mașinii tale

 Încărcare freon

Încărcare freon

Servicii de încărcare freon pentru sistemul de Climatizare al mașinii tale

Polimerizare faruri

Polimerizare faruri

Oferim servicii de polimerizare faruri pentru a-ți asigura o condus sigur și confortabil pe timp de noapte.

Schimb de ulei și filtre

Schimb de ulei și filtre

Schimbul regulat de ulei și filtre ajută la menținerea performanței și eficienței mașinii tale, contribuind la prevenirea acumulării de depuneri și uzurii prematură a motorului.

Înlocuire piese auto

Înlocuire piese auto

Echipa noastră de mecanici specializați și experimentați se ocupă de schimburi de piese și componente de înaltă calitate, pentru a-ți oferi soluții eficiente și fiabile.

 Deblocări Auto

Deblocări Auto

Am pierdut cheia și nu mai pot deschide mașina. Am încuiat cheile în mașină. Cheile au fost deteriorate. Nu mai funcționează senzorul de amprentă. Nu vă îngrijorați, noi avem soluția!

Tractări auto

Tractări auto

Ești într-o situație dificilă și ai nevoie de ajutor pentru a-ți tracta mașina? Noi suntem aici pentru tine!

Schimb distribuție

Schimb distribuție

Echipa noastră de mecanici experimentați și bine instruiți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții eficiente și de încredere pentru schimbul de distribuție al mașinii dvs.

Schimb ulei cutii automate

Schimb ulei cutii automate

Echipa noastră de tehnicieni specializați va schimba uleiul vechi cu ulei nou, de înaltă calitate, în conformitate cu specificațiile producătorului.

Vopsitorie Auto

Vopsitorie Auto

Restabilirea și îmbunătățirea aspectului exterior al mașinii, protejând-o în același timp de factorii externi, cum ar fi rugină și coroziune.

Tinichigerie Auto

Tinichigerie Auto

Repararea și remodelarea părților de caroserie ale mașinii, asigurându-se că aceasta își păstrează forma și integritatea structurală.

Schimb ulei cutii automate

Schimb ulei cutii automate

Echipa noastră de tehnicieni specializați va schimba uleiul vechi cu ulei nou, de înaltă calitate, în conformitate cu specificațiile producătorului.

CYLEX