Electrică auto - Electrician Auto Cluj

Servicii complete de electrică auto

Avem o echipă specializată de tehnicieni auto care sunt instruiți și experimentați în diagnosticarea și repararea problemelor electrice ale vehiculului dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba de probleme cu sistemul de iluminare, sistemul de încărcare a bateriei, sistemul de pornire, sistemul de alimentare cu combustibil sau alte componente electrice ale autoturismului dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim soluții eficiente.

Folosim echipamente de diagnosticare de ultimă generație și tehnici avansate pentru a identifica rapid și precis problemele electrice ale vehiculului dumneavoastră. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv diagnostic, reparatii electrica auto și înlocuirea componentelor electrice defecte, precum și instalarea de accesorii suplimentare, cum ar fi sisteme de alarmă, senzori de parcare sau alte componente electrice adiționale. Dacă căutați un electrician auto Cluj, ați ajuns la locul potrivit.

Electrică Auto de încredere
Electrician Auto Specializat

Diagnosticare și remediere a problemelor cu farurile, stopurile, semnalele de viraj, luminile de avarie și alte componente de iluminare ale vehiculului dumneavoastră.

Diagnosticare și remediere a problemelor cu alternatorul, regulatorul de tensiune, bateria și cablajul asociat pentru a vă asigura că sistemul de încărcare a bateriei funcționează corespunzător.

Diagnosticare și remediere a problemelor cu motorul de pornire, electromotorul, cheia de contact, sistemul de antifurt și alte componente ale sistemului de pornire.

Diagnosticare și remediere a problemelor cu pompa de combustibil, injectoarele, senzorii de combustibil și alte componente ale sistemului de alimentare cu combustibil.

Reparații și înlocuirea componentelor electrice defecte, cum ar fi senzorii, releurile, comutatoarele, prizele și alte componente ale sistemului electric al vehiculului dumneavoastră.

Instalare de accesorii suplimentare, cum ar fi sisteme de alarmă, senzori de parcare, camere de marșarier, navigație, sisteme audio sau alte componente electrice adiționale.

Upgrade-uri ale sistemului electric pentru a îmbunătăți performanța, eficiența sau confortul vehiculului dumneavoastră, cum ar fi upgrade-uri la sistemul de iluminare, la sistemul de sunet sau la alte componente electrice.

Verificări periodice ale sistemului electric, întreținere preventivă și curățarea conexiunilor electrice pentru a preveni apariția unor probleme viitoare.

Calitate

Electricieni experti

Tal Auto Service

0749414244

Electrică auto Cluj

Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 146, corp A, parter Cluj-Napoca

CYLEX