Mecanică auto

Servicii complete de mecanică auto

Suntem un service auto cu o experiență vastă în domeniul de mecanica auto și suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate pentru vehiculul dumneavoastră. Echipa noastră de mecanici auto calificați și experimentați este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții pentru întreținerea, diagnosticarea și repararea autoturismului dumneavoastră.

La Tal Auto Service Cluj Napoca, ne preocupăm de siguranța și performanța vehiculului dumneavoastră. Oferim o gamă largă de servicii, de la revizii periodice și întreținere preventivă până la reparații complexe ale sistemului de frânare, suspensie, motor, transmisie, sistem electric și multe altele. Utilizăm echipamente de diagnosticare de ultimă generație pentru a identifica rapid și precis problemele vehiculului dumneavoastră și pentru a oferi soluții eficiente.

Mecanică auto de încredere

Diagnosticare și remediere a problemelor cu motorul, sistemul de alimentare cu combustibil, sistemul de evacuare, sistemul de aerisire și alte componente ale sistemului de motor.

Reparații și înlocuirea componentelor mecanice defecte, cum ar fi ambreiajul, motorul de pornire, alternatorul, puntea față/spate, sistemul de evacuare și alte componente mecanice ale vehiculului dumneavoastră.

Diagnosticare, întreținere și reparații ale sistemului de aer condiționat, inclusiv verificarea nivelului de refrigerant, înlocuirea componentelor defecte, reîncărcarea sistemului și alte servicii pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului de aer condiționat.

Diagnosticare, întreținere și reparații ale sistemului de răcire, inclusiv înlocuirea radiatorului, a termostatului, a pompei de apă, a furtunurilor și a altor componente ale sistemului de răcire.

Schimb de ulei și filtru, înlocuirea filtrelor de aer, combustibil și ulei, înlocuirea bujiilor, verificarea și înlocuirea curelelor de transmisie, verificarea și completarea lichidelor de răcire, frână, direcție asistată și alte verificări și întrețineri periodice conform recomandărilor producătorului.

Diagnosticare, întreținere și reparații ale sistemului de transmisie, inclusiv înlocuirea ambreiajului, a cutiei de viteze, a angrenajelor, a articulațiilor omocinetice și a altor componente ale sistemului de transmisie.

Diagnosticare, întreținere și reparații ale sistemului de suspensie și direcție, inclusiv înlocuirea amortizoarelor, a rulmentilor, a articulațiilor, a brațelor de suspensie, a tijelor de direcție și a altor componente ale sistemului de suspensie și direcție.

Diagnosticare, întreținere și reparații ale sistemului de frânare, inclusiv înlocuirea placuțelor de frână, discelor de frână, cilindrilor de frână, lichidului de frână și alte componente ale sistemului de frânare.

Calitate

Ne străduim să fim transparenți în ceea ce privește costurile și să vă oferim un serviciu de calitate la prețuri competitive. Folosim piese de schimb de înaltă calitate, care respectă standardele producătorului și oferim garanții pentru lucrările efectuate.

Mecanici auto experti

Echipa noastră de mecanici pricepuți și în continua formare vă oferă o consultanță profesionistă și vă ghidează în luarea deciziilor corecte pentru vehiculul dumneavoastră.

Tal Auto Service

0749414244

Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 146, corp A, parter Cluj-Napoca

CYLEX