Schimb distribuție Cluj

Sistemul tău de distribuție, în mâinile noastre pricepute!

Echipa noastră de mecanici autorizati și bine instruiți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții eficiente și de încredere pentru schimb distributie Cluj.

Distribuția este o componentă critică a sistemului de propulsie al mașinii dvs., responsabilă pentru transferul de putere de la motor la roți. Schimbul de distribuție este o operațiune complexă care necesită cunoștințe specializate și instrumente adecvate pentru a fi realizat în mod corect. La service-ul nostru, avem experiența și expertiza necesară pentru a efectua schimbul de distribuție în mod profesionist și eficient.

Utilizăm piese de schimb de înaltă calitate, care respectă specificațiile producătorului, pentru a vă asigura că mașina dvs. primește piese fiabile și durabile. De asemenea, echipa noastră de mecanici efectuează verificări amănunțite ale sistemului de distribuție și identifică eventualele probleme sau uzuri, pentru a le remedia înainte ca acestea să devină mai grave și să ducă la deteriorarea altor componente ale mașinii.

Distribuția este sufletul motorului

Dacă kitul de distribuţie se strică în mers, pot apărea accidente foarte grave. Ruperea lantului sau curelei de distribuție poate genera deteriorarea completă a motorului (cum ar fi distrugerea chiuloasei, fisurarea blocului motor sau spargerea pistoanelor), caz în care costurile reparației sunt fi foarte mari. În plus, există riscul real de a pierde controlul volanului la viteze mari, situaţie se poate termina cu pierderi materiale, cât şi cu pierderi umane.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI PENTRU SCHIMB DISTRIBUȚIE?
  • Suntem un service multimarcă, modern și profesionist, cu personal cu experiență în mecanica
  • Oferim serviciul de înlocuire distribuție doar pe curea
  • Inspecția gratuită a altor componente esențiale ale mașinii pentru a-ti oferi recomandările potrivite
  • Beneficiezi de reducere pentru următoarea revizie a mașinii
  • Cost prietenos pentru buzunarul tău

La câți KM se schimbă distribuția?

Distribuția trebuie schimbată fie din cauza trecerii timpului (calitatea materialelor scade în timp, chiar dacă autovehiculul nu este folosit), fie din cauza uzurii ansamblului de componente care alcătuiește un kit de distribuție.

De la producător la producător, timpul estimat considerat optim pentru o schimbare de distribuție poate fi diferit.

Verifică în manualul mașinii intervalul de timp sau numărul de kilometri.

De exemplu, la Dacia Logan termenul de înlocuire a curelei de distribuție recomandat de producător este o dată la 5 ani sau la 60.000 km. ⚙️🔧

Programează chiar acum un schimb distributie!

TAL Auto Service

0749414244

Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 146, corp A, parter Cluj-Napoca

Calitate în mișcare - Soluții complete de schimb distribuție!

Contactați-ne astăzi pentru a programa un serviciu de schimb de distribuție și pentru a beneficia de expertiza și profesionalismul nostru. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o experiență plăcută și fără griji în ceea ce privește schimbul de distribuție al mașinii dvs.

CYLEX