Înlocuire piese auto Cluj

Servicii profesionale de Înlocuire piese auto

La Tal Auto Service, oferim o gamă completă de servicii de schimburi auto pentru a asigura funcționarea optimă și sigură a vehiculului tău. Echipa noastră de mecanici specializați și experimentați se ocupă de verificare și înlocuire piese auto și componente de înaltă calitate, pentru a-ți oferi soluții eficiente și fiabile. ➡️TAL Service Cluj ⭐

Serviciile noastre de Inlocuire piese auto includ:

Amortizoarele sunt componente esențiale pentru confortul și siguranța la condus. Oferim schimburi profesionale de amortizoare, utilizând produse de calitate superioară, pentru a asigura o suspensie optimă și o experiență de condus plăcută.

Bujile sunt componente cheie ale sistemului de aprindere al motorului. Realizăm schimburi de bujii conform recomandărilor producătorului, utilizând bujii de calitate superioară, pentru a asigura o ardere eficientă a combustibilului și performanțe optime ale motorului.

Radiatorul este responsabil de răcirea motorului. Oferim servicii profesionale de schimb de radiatoare, utilizând piese de înaltă calitate și proceduri de instalare riguroase, pentru a evita supraincalzirea motorului și problemele ulterioare.

Sistemul de aer condiționat este important pentru confortul tău la condus, mai ales în sezonul cald. Realizăm schimburi de compresoare de aer condiționat, utilizând componente de calitate, pentru a asigura un sistem funcțional și eficient.

Rulmenții sunt componente ale sistemului de suspensie și direcție, responsabili de mișcarea roților. Oferim schimburi de rulmenți, utilizând piese de calitate și proceduri de montaj adecvate, pentru a asigura o funcționare lină și sigură a vehiculului tău.

Uleiul de servodirecție este esențial pentru funcționarea corectă a sistemului de direcție asistată. Realizăm schimburi de ulei de servodirecție, utilizând produse de calitate superioară și proceduri de înlocuire adecvate, pentru a menține sistemul de direcție în condiții optime.

Bieletele antiruliu/direcție sunt componente ale sistemului de suspensie și direcție, responsabile de stabilitatea și manevrabilitatea vehiculului

Tal Auto Service

0749414244

Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 146, corp A, parter Cluj-Napoca

Înlocuire piese auto Cluj
CYLEX