Schimb ulei Cluj și schimb filtre Cluj

Servicii de schimb ulei motor și schimb filtre profesionale pentru mașina ta

Bine ai venit la service-ul nostru auto, unde oferim servicii de schimb ulei Cluj și schimb filtre de cea mai înaltă calitate pentru mașina ta. Echipa noastră de mecanici profesioniști este pregătită să îți asigure un serviciu rapid și eficient, pentru a-ți menține mașina într-o stare optimă de funcționare.

Importanța schimbului regulat de ulei și filtre pentru mașina ta

Schimbul regulat de ulei și filtre este esențial pentru buna funcționare a mașinii tale. Uleiul curat și filtrele noi îți protejează motorul de uzură prematură, îmbunătățesc performanța și eficiența mașinii și contribuie la prelungirea duratei de viață a motorului. La service-ul nostru, ne asigurăm că uleiul și filtrele sunt schimbate conform specificațiilor producătorului, utilizând produse de calitate superioară.

Când și de ce se face schimbul de ulei? 🚗💦

Uleiul de motor nu doar că lubrifiază componentele interne, dar ajută și la răcirea motorului, prevenind suprasolicitarea și deteriorarea acestuia din cauza temperaturilor excesive. De asemenea, uleiul contribuie la curățarea motorului prin captarea particulelor și reziduurilor generate în timpul funcționării.

Prin urmare, un schimb de ulei regulat asigură performanța motorului pe termen lung și reduce riscul apariției problemelor mecanice. Această procedură trebuie efectuată la intervale regulate pentru a menține sănătatea motorului. De obicei, schimbul de ulei are loc la fiecare 10-15 000 de km, în funcție de specificațiile uleiului utilizat. În cazul în care nu se atinge această distanță într-o perioadă de 12 luni, se recomandă totuși schimbul de ulei. Acest lucru contribuie la prelungirea duratei de viață a motorului, deoarece uleiul îndeplinește un rol esențial în lubrifierea componentelor.

În ceea ce privește frecvența schimbului de ulei, aceasta poate varia în funcție de modelul autovehiculului, tipul de ulei utilizat și condițiile de utilizare a mașinii. De exemplu, vehiculele utilizate în condiții grele, cum ar fi traseele lungi sau condițiile meteo extreme, pot necesita schimburi de ulei mai frecvente pentru a menține eficiența motorului.

De asemenea, tehnologia modernă a vehiculelor poate influența intervalul de schimb. Multe mașini noi sunt echipate cu sisteme de monitorizare care alertează șoferul când este necesar un schimb de ulei, bazat pe algoritmi care țin cont de stilul de condus și de condițiile de utilizare.

Fără o lubrifiere adecvată, piesele motorului se pot deteriora mai rapid, având consecințe precum scăderea performanței, consumul excesiv de ulei sau creșterea emisiilor nocive. ⏰⚙️🔧

Este necesară înlocuirea filtrelor? 🧰🔍

Filtrele montate pe vehicul au rolul de a proteja motorul de contaminanții care ar putea afecta performanța și calitatea sa. Este recomandat să schimbați și filtrele odată cu schimbul de ulei, inclusiv filtrul de ulei, filtrul de aer și filtrul de polen. Astfel, se asigură o protecție eficientă a motorului și se menține funcționalitatea optimă a acestuia. 🚀🌬️🌼

Sugestii TAL Auto Service🚗:

Când schimbați uleiul, asigurați-vă că înlocuiți și tot setul de filtre:

🔧 Filtrul de ulei pentru motor 
🌀 Filtrul de aer al motorului
⛽ Filtrul pentru combustibil
💨 Filtrul de aer din interiorul mașinii.

Urmați cu atenție indicațiile și sugestiile echipei TAL Auto în legătură cu înlocuirea uleiului și filtrelor.
Alegeți componente de înaltă calitate atunci când efectuați reparații, pentru a preveni deteriorarea rapidă a pieselor proaspăt înlocuite.Respectați pașii sugerați de către service pentru a vă asigura că beneficiați de garanția pieselor schimbate sau refăcute și a lucrării prestate. 👩‍🔧🔍📜

Tal Auto Service

0749414244

Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 146, corp A, parter Cluj-Napoca

Tal auto service

Beneficii ale serviciilor noastre de schimb ulei și filtre

Menținerea performanței și eficienței mașinii

Efectuarea periodică a schimbului de ulei și a înlocuirea filtrelor ajută la menținerea performanței și eficienței mașinii, prevenind acumularea de reziduuri și prevenind uzura prematură a motorului.

Prelungirea duratei de viață a motorului

Un motor bine întreținut are o durată de viață mai lungă. Schimbul de ulei și filtre conform programului recomandat de producător contribuie la prelungirea duratei de viață a motorului tău.

Protecție împotriva uzurii și daunelor

Uleiul curat și filtrele noi protejează motorul împotriva particulelor de praf, impurităților și altor contaminanți care pot cauza uzură și daune la componentele motorului.

Solicită o ofertă personalizată

Completează formularul de contact și află cum te putem ajuta să ai grijă de mașina ta.

Tal Auto Service - Service auto Cluj - Servicii auto complete

Vopsitorie Auto

Vopsitorie Auto

Restabilirea și îmbunătățirea aspectului exterior al mașinii, protejând-o în același timp de factorii externi, cum ar fi rugină și coroziune.

Înlocuire ulei cutii automate

Înlocuire ulei cutii automate

Echipa noastră de tehnicieni specializați va schimba uleiul vechi cu ulei nou, de înaltă calitate, în conformitate cu specificațiile producătorului.

 Vulcanizare

Vulcanizare

Servicii de vulcanizare profesionale pentru roțile mașinii tale

CYLEX